Over Inge

Inge werd geboren in het Belgische Asse.  

Reeds als kind werd ze zich bewust van haar unieke gave om zich makkelijk te kunnen verbinden met de non-fysieke wereld, die zij de sferen is gaan noemen.  
Zonder daar veel moeite voor te doen zag zij de meest schitterende beelden die rechtstreeks vanuit de sferen in haar ziel werden gelegd.  
 

 

Het zou tot haar volwassen jaren duren alvorens zij deze beelden zou gaan beschrijven in haar gedichten, een andere gave die zij meester is.  De mooiste beelden vanuit de sferen heeft zij wonderlijk omschreven in haar gedicht: De Gouden Stad. Een opus waar zij met recht en reden heel trots op is.  
In haar jeugd werd zij zich reeds gewaar van haar begeleider vanuit de sferen. Een Engel van het licht die zij in haar zuiverheid “Engelman” is gaan noemen. Later zou blijken dat haar beschermengel en de mijne, in de sferen elkaars tweelingziel zijn zoals wij hier op aarde en dat zij ons samen begeleidden en ervoor zorgend dat wij samenkwamen.  
 

 

 

Door de hereniging met haar tweelingziel is de weg vrij gemaakt om samen met hem hun dromen waar te maken en zich volledig op de dienende liefde toe te leggen.
 
 
 

 

 

Inge voelt een ongelofelijke liefde voor de engelen en het is dan ook één van haar grootste interesses.  
Vanuit een diepe spirituele beleving ontstond de behoefte om al het moois dat zij zelf mocht ontvangen door te geven en te delen met de mensen in het algemeen. Als je aan Inge vraagt wat zij zou willen doen zal het antwoord dan ook altijd hetzelfde zijn: “Mensen helpen”   Inge beschikt over meerdere gaven. Heldervoelendheid, maar ook een vorm van helderziendheid. Vanuit de heldervoelendheid komt de gave tot verbinden voort. Deze gave heeft zij toegepast in haar geleide meditaties. Als geen ander weet zij de mensen mee te nemen op een innerlijke reis, waarbij zij hen begeleid, maar ook in vrijheid hun eigen innerlijke wereld laat verkennen.